Corona-maatregelen

Door middel van onze nieuwsbrieven houden we onze leden en bezoekers op de hoogte van de stand van zaken rondom corona en onze vereniging. Daarnaast hebben we een algemeen protocol opgesteld voor bezoekers aan ons complex. Houd voor de laatste stand van zaken ook altijd de informatie van GGD en de Veiligheidsregio in de gaten, deze heeft natuurlijk altijd voorrang op onze eigen communicatie.

Update 14-10:

Beste VVP’ers,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt dat amateursport tot een minimum beperkt wordt. Voor onze vereniging betekent dit dat alle senioren, 35+ en walking football activiteiten voor in ieder geval de komende vier weken niet doorgaan. Ook de jeugdcompetitie’s zijn stopgezet, wel mag jeugd tot 18 jaar trainen en onderling binnen de vereniging wedstrijden spelen. Hierbij mogen kleedkamers en douches niet gebruikt worden. Over hoe we dit precies gaan vormgeven zullen de betreffende jeugdteams door hun leiders geïnformeerd worden.

We vinden het erg jammer dat we na een positieve seizoenstart geen wedstrijden en activiteiten kunnen ondernemen, maar het is nu even niet anders. Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer in veilige omstandigheden ontmoeten. Middels de groepsapps en de social media houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd, blijf gezond.

Vriendelijke groet,
Bestuur VV Partij

Comments are closed.